Fietsen Scooters / Bromfietsen
Fietsen Scooters / Bromfietsen

Fietsen overjarige modellen

Fietsen overjarige modellenFietsen van overjarige modellen kunt u voordelig aanschaffen bij Rijwielhandelaar R. Borsen. Wij bieden niet alleen een snelle klantgerichte service en deskundig advies, maar ook een groot assortiment aan nieuwe en overjarige modellen fietsen!

Kwaliteitsfietsen
Fietsen met het kenmerk ‘overjarige modellen’ zijn nieuwe fietsen van een ouder bouwjaar die de showroom nooit hebben verlaten. Wilt u graag een nieuwe fiets aanschaffen, maar hoeft u niet het nieuwste model? Kies dan voor de fietsen van overjarige modellen. Deze nieuwe fietsen zijn voor een zeer zacht prijsje te verkrijgen. Bovendien geniet u van de service-, garantie- en onderhoudsplannen van een nieuwe fiets! Bij Rijwielhandel R. Borsen vindt u diverse fietsen met overjarige modellen, maar ook vele nieuwe modellen. Ook voor gebruikte fietsen, kunt u een kijkje komen nemen bij Rijwielhandel R. Borsen.

Contactinformatie
Voor ons gehele assortiment aan overjarige fiets modellen kunt u een kijkje nemen in onze showroom te Blaricum. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u deskundig advies? Bel ons gerust op het nummer (035) 531 78 78, stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contactformulier op de website.

 

nieuwe fietsen    gebruikte fietsen


Bekijk hier onder een selectie van onze fietsen:
Fiets inruilen - Batavus elektrische fietsen - Tweedehands moederfietsen - Tweedehands fietsen Hilversum - Tweedehands fietsen Almere - Sparta Ion - Jongens fietsen - Gebruikte omafiets - Gebruikte fietsen Utrecht - Gazelle elektrische fietsen

Deel het met uw vrienden!


Contact


Rijwielhandel R. Borsen
Tweede Molenweg 9a
1261 HA  Blaricum
Tel.: (035) 531 78 78

Routebeschrijving »Merkdealer van:

Alpina
Bakfiets.nl
Batavus
Bianchi
Cortina
Gazelle
K3
Locomotief
Principia
Sparta
Sparta Young
Van Raam