Fietsen Scooters / Bromfietsen
Fietsen Scooters / Bromfietsen

Sparta spoort gestolen E-bikes opFietsfabrikant Sparta heeft haar op het internet aangesloten e-bikes voorzien van een unieke dienst.  De smart e-bikes worden namelijk weer teruggebracht bij de rechtmatige eigenaren wanneer ze gestolen zijn.

SPARTA SPOORT GESTOLEN E-BIKES OP
Fietsfabrikant Sparta heeft haar op het internet aangesloten e-bikes voorzien van een unieke dienst.  De smart e-bikes worden namelijk weer teruggebracht bij de rechtmatige eigenaren wanneer ze gestolen zijn. Met een simpele melding via de app worden speciale opsporingsambtenaren aan het werk gezet om te zorgen dat de fiets gevonden Ún weer terugbezorgd wordt. Daarmee is het einde van de grootste frustratie van fietsend Nederland een stap dichterbij

En dat is nodig ook. Want de meest fanatiek fietsende Nederlander legt zich er eigenlijk bij neer dat hij zijn gestolen fiets niet meer terug zal zien. Dat is niet alleen een grote belemmering die meespeelt bij iedereen die een fiets wil kopen, ook legt het grote spanning op het verzekeringsstelsel.
Met name de e-bikes vinden gretig aftrek bij het dievengilde en het zijn juist deze e-bikes die voor een hoge uitkeringslast zorgen. Met de smart e-bikes van Sparta komt daar nu een einde aan. Op termijn heeft dit een beter fietsklimaat tot gevolg wat de nieuwe fietsverkoop zal stimuleren.
HOE WERKT HET?
Sparta, winnaar van de Fiets Innovatie Award 2016, brengt meer dan 10.000 e-bikes op de markt voorzien van een GPS module. Door de activering van het Sparta abonnement wordt de koppeling van de fiets aan het internet geactiveerd. Daarmee is de fiets altijd traceerbaar en wordt onder meer de opsporingsservice ontslotenTerug naar nieuws


Deel het met uw vrienden!


Contact


Rijwielhandel R. Borsen
Tweede Molenweg 9a
1261 HA  Blaricum
Tel.: (035) 531 78 78

Routebeschrijving ╗


Webshop:

Merkdealer van:

Alpina
Bakfiets.nl
Batavus
Bianchi
Gazelle
Giant
K3
Locomotief
Principia
Sparta
Sparta Young
Van Raam